HTML

Modern Gondolataim

Ezen blogon mindenféle gondolatot felvetek, és azt szeretném ha Ti az olvasók is részt vehettek a hozzászólásaitokkal, ha van bármilyen ötletetek akkor is bátran keressetek fel. Üdv. Aegis

Friss topikok

  • AegisHU: Köszi én is :) Látom te már tapasztalt blogozó vagy, örömmel fogadom a hszeied :) És viszont kíván... (2011.05.14. 10:44) Kezdet

Linkek

A harc a végzetem

2011.05.16. 21:48 :: AegisHU

Nemrég találtam ezt az érdekes videót, animációs és a zenéje sem vészes, van valamiféle mondanivalója is, szerintetek? (angol tudás előny)

http://youtu.be/JRLl2yVrJzE

 

Kis kiegészítő gondolatok:

A bosszú is egy nagyon erős hit, semmilyen istenhez nincs köze, hanem a bennünk rejlő gyűlölet táplálja, kevesen éreztünk még eddig igazi bosszú vágyat, ez nem olyan érzés mintha valaki megkarcolja minden nap az autódat és legszívesebben betörnéd az orrát érte. Az igazi bosszú ennél jóval mélyebb, mit ez a videó is mutatja. Hiszen sokunk nem tudja elképzelni mit meg nem tenne a szeretteiért, ezt sok filmben kihasználták mint indulat keltő elemet. Ahol általában az indulatok elszabadulnak, és a néző felháborodik, néhányunk olyan szintig hogy mérges is lesz és ez a bosszú alapja. Ha sok igazságtalan történik veled haragos leszel, ha sok haragot táplálsz 1 dolog vagy személy felé az egy darabig gyűlik, általában felül tud kerekedni a békés énünk, de olykor erre nem vagyunk képesek és előtör egy "állati" énünk ami megoldást keres rá a legegyszerűbben, bosszúval. Ami persze nem mindig a helyes megoldás, és később rájöhetünk, hogy nem volt értelme, hiszen haragunk még mindig nem múlt el csupán a "bosszú" beteljesítésével. És a harag megrekedhet bennünk, ezt máshogy kell kezeli!

Szólj hozzá!

Címkék: háború végzet lelkesítő hozzád tőlem politikai gondolat

Hirdess ezzel támogatva minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://aegis.blog.hu/api/trackback/id/tr232909508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása